Photoboothshop Op Seum!

Photoboothshop Op Seum!

Te koop: een Photobooth met studiokwaliteit!

Een wat? Een Photobooth!

Photobooths zijn waarschijnlijk de snelst groeiende vorm van entertainment. Zeker voor feesten en evenementen. Een photobooth is ideaal om je feest succesvol en memorabel te maken. Het geeft je gasten ook een unieke cadeau: een tastbare herinnering aan een fantastische evenement.

Oud Heinoer Koen in ’t Veld kwam op het idee bij de organisatie van een eindfeest op de school van zijn dochter. Natuurlijk bestonden photobooths al langer maar de meeste modellen zijn niets meer dan een ipad en een ringlamp. En dat huur je dan voor honderden euro’s per avond. “Dat kan beter” dacht Koen en hij bouwde er zelf één!

Sindsdien heeft Koen zijn unieke photobooths verder ontwikkeld en verkoopt hij deze aan feest verhuurbedrijven, zelfstandig fotograven, bowlingbedrijven, festivals en zelfs aan erotische shops in Amsterdam!

Ook nieuwsgierig geworden? Kom dan een kijkje nemen in onze nieuwe showroom op de Praamstraat 7 in Raalte, Op Seum!

Te koop: een Photobooth met studiokwaliteit! Een wat? Een Photobooth! Photobooths zijn waarschijnlijk de snelst groeiende vorm van entertainment. Zeker voor feesten en evenementen. Een photobooth is ideaal om je feest succesvol en memorabel te maken. Het geeft je gasten ook een unieke cadeau: een tastbare herinnering aan een fantastische evenement. Oud Heinoer Koen in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *